Αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ

Την ερχόμενη Τετάρτη η εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συγκαλείται από την κ. Δούρου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ από τους 250.000 τόνους στους 450.000 τόνους/ έτος. (350.000 σύμμεικτα συν 100.000 βιοαπόβλητα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μια πραγματική καταδίκη για τον δήμο μας . Η ζωή των κατοίκων της Φυλής θα γίνει εφιαλτική.
Παράλληλα αυτό θα σημαίνει και διαιώνιση στου ΧΥΤΑ Φυλής γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως εάν σκόπευαν να κλείσουν την χωματερή και να την μετατρέψουν σε πάρκο, δεν θα έπαιρναν μια τέτοια απόφαση.
Καλώ προσωπικά τα δυο μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που είναι ο νυν δήμαρχος κ. Χ. Παππούς και ο τέως δήμαρχος κ. Δ. Μπουραίμης να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η καταδικαστική για τον δήμο μας απόφαση .
Τα δυο μέλη της Ε.Ε που προέρχονται από τον δήμο Φυλής με την ψήφο τους στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ μπορούν να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα σε βάρος της περιοχής μας.
Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς πρέπει να συγκαλέσει αμέσως το δημοτικό συμβούλιο σε ανοιχτή συνεδρίαση και να αποφασιστεί η διοργάνωση μαζικών παραστάσεων διαμαρτυρίας στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής.

Χρήστος Ρούσσας
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Φυλής

5.785Απήχηση977Αλληλεπιδράσεις

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ισχυροποιείται η υποψηφιότητα Χ. Ρούσσα, με τον Ν. Ντούρο, στη Φυλή

Χρήστος Ρούσσας,Νίκος Ντούρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ισχυροποιείται η υποψηφιότητα Χ. Ρούσσα, με τον Ν. Ντούρο, στη Φυλή

Μία πολύ σημαντική προεκλογική εξέλιξη σημειώθηκε στο Δήμο Φυλής, καθώς αποφασίστηκε η συνεργασία της παράταξης “Φυλή Πράσινη Πόλη”, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ντούρο, με την παράταξη “ΑλλάΖουμε” που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας. 
Οι δύο παρατάξεις ήρθαν σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ρούσσα.
Πρόκειται για μία συνεργασία που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του κ. Ρούσσα και η οποία αποδεικνύει στην πράξη την προγραμματική θέση του Πράσινου Κινήματος για συνεργασίες σε επίπεδο Αρχών. 
Για τη συνεργασία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δήλωσε: «Όταν ο στόχος είναι κοινός τότε η συνεργασία είναι εύκολη. Ο κοινός μας στόχος είναι ένας Δήμος φιλικός κι αλληλέγγυος. Επιθυμούμε έναν Δήμο που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και ισονομία. Έναν Δήμο με διαφάνεια, αξιοκρατία, πραγματική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία. Έναν Δήμο που θα εργαστεί για τον πολίτη, επειδή σέβεται και δίνει προτεραιότητα στον πολίτη. Για αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τους πολίτες της Φυλής να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα».
Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Ντούρος δήλωσε: “Αποδεικνύουμε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του Δήμου μας και για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους κατοίκους της Φυλής. Τους θέλουμε δίπλα μας.”

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξη
υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Χρήστος Ρούσσας