Αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ

Άνω Λιόσια

Δευτέρα  1/8/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες, 31/7, συνεδρίαση της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ μετά από τη κινητοποίηση κατοίκων, συλλόγων, φορέων, σωματείων και την κατάληψη των γραφείων του ΕΔΣΝΑ από συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η παράταξή «αλλάΖουμε» συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι θεσεις της παράταξης μας όσον αφορά το οριστικό κλείσιμο της υπερκορεσμένης χωματερής είναι ξεκάθαρες και αμετάκλητες και δεν χωράει κανενός είδους διαπραγμάτευση!

Χρήστος Ρούσσας

Επικεφαλής την δημοτικής παράταξης αλλάΖουμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ αλλάΖουμε

Άνω Λιόσια

Δευτέρα  30/7/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν παρακολούθησης των θεμάτων που θα συζητηθούν από τον ΕΔΣNΑ την Τετάρτη 31/7/2019 διαπιστώσαμε ότι η σημερινή διοίκηση επιχειρεί μετά τις εκλογές να αποφασίσει για νέες επεκτάσεις στον ΧΥΤΑ Φυλής και για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ. Τέτοιου είδους αποφάσεις είναι απαράδεκτες και καταδικαστικές για τον δήμο Φυλής. Η παράταξή μας καλεί την κ. Δούρου να μην τολμήσει να πάρει αυτή την απόφαση.

Καλούμε τον δήμαρχο Φυλής κ. Παππού και τον κ. Μπουραϊμη που είναι μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ να μην επιτρέψουν να παρθούν αυτές οι κρίσιμες για την περιοχή μας  αποφάσεις .  

Ο κ. Παππούς οφείλει να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες . Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε  τους πολίτες του Δήμου Φυλής, ότι μέλη της παράταξής μας θα συμμετάσχουν την Τετάρτη το πρωί στις 11:00, στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Χρήστος Ρούσσας

Επικεφαλής την δημοτικής παράταξης αλλάΖουμε

«ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ», «ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ»

Με τα μηνύματα αυτά έγινε η συμβολική κατάληψη της γ΄φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής, που διοργάνωσε το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ την Κυριακή 5 Μαΐου.

Η παράταξη «αλλάΖουμε» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Ρούσσα βρέθηκε στο χώρο της γ΄φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής και συμμετείχε μαζί με πολίτες της Δυτικής Αττικής-Δυτικής Αθήνας, στη συμβολική κατάληψη που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Την ώρα που οι υποψήφιοι διεκδικητές του «θώκου» της περιφέρειας Αττικής ανταλλάσσουν άσφαιρα πυρά, συμφωνώντας ή μη αποτρέποντας, αποτελεσματικά στην πράξη, τη συνέχιση της λειτουργίας της εγκατάστασης της Φυλής, οι πολίτες -με υψηλό αίσθημα ευθύνης- εστιάζουν στην ουσία του προβλήματος και ξαναβάζουν στο τραπέζι της συζήτησης την επιτακτική ανάγκη της υλοποίησης της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, με δημόσιο χαρακτήρα και με έμφαση στην πρόληψη, στην επαναχρησιμοποίηση και στην ανάκτηση (με προδιαλογή) των υλικών.

Αναπόσπαστο τμήμα αυτής της λύσης είναι το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής και η ακύρωση  κάθε σκέψης για συνέχιση της λειτουργίας της, μέσω της επέκτασης της δυναμικότητας του υφιστάμενου εργοστασίου επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων (ΕΜΑΚ) και της δημιουργίας μιας νέας χωματερής στην επονομαζόμενη γ΄ φάση του ΧΥΤΑ, έκτασης 300 στρεμμάτων.

Ένας από τους θεμελιώδεις άξονες της παράταξής μας είναι το Περιβάλλον!

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε ενέργεια συντελεί στην συνέχιση του περιβαλλοντικού εγκλήματος στη περιοχή μας. Το καθεστώς της αδιαφάνειας, του εκμαυλισμού και της αποθήκευσης του μέλλοντος των παιδιών και της περιοχής μας πρέπει και επιβάλλεται να αλλάξει.

Δεν μπορεί η Φυλή να σηκώνει για πάντα το βάρος των σκουπιδιών όλης της Αττικής!

Απαιτούμε: Ο ΧΥΤΑ Φυλής ο οποίος έχει ήδη κορεσθεί, να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα με την πλήρωση του τελευταίου κυττάρου της Α΄Φάσης που σύμφωνα με επίσημους υπολογισμούς του ΕΔΣΝΑ προσδιορίζεται  την άνοιξη του 2020.

Καμία επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής στη λεγόμενη Γ΄Φάση μετά το κλείσιμο του υφιστάμενου κυττάρου.

Διασφάλιση πόρων για τη φροντίδα και την αποκατάσταση της χωματερής και της συσσωρευμένης βλάβης (περιβαλλοντικής, υγειονομικής, οικονομικής-αναπτυξιακής) στην περιοχή.

Τα αντισταθμιστικά να μετατραπούν από αιτία συναλλαγής και κακοδιαχείρισης σε πόρους αποκατάστασης και ανάπτυξης με κοινωνική λογοδοσία και έλεγχο για τη βλάβη που έχει υποστεί η περιοχή και οι κάτοικοί της

Εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής μας.

Δήλωση του κ. Χρήστου Ρούσσα υποψήφιου δήμαρχου Φυλής με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΧΥΤΑ Φυλής.

 Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΧΥΤΑ Φυλής ο υπ. Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Ρούσσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: Ο κύριος Μητσοτάκης καθώς και όλοι οι πολιτικοί ηγέτες που επισκέπτονται την χωματερή της Φυλής δεν αρκεί να κάνουν διαπιστώσεις on camera για την υγειονομική βόμβα της Φυλής. Πρέπει να πουν πως και πότε θα απενεργοποιηθεί η βόμβα της Φυλής και πού και πότε θα γίνουν νέοι χώροι τελικής διάθεσης στην άλλη πλευρά της Αττικής. Η Φυλή και η δυτική Αττική έχουν σηκώσει τα βάρη της διαχείρισης των σκουπιδιών όλης της Αττικής για πάνω από μισό αιώνα και δεν αντέχουν άλλο.

 Ο ΧΥΤΑ Φυλής πρέπει να κλείσει μόλις γεμίσει και το τελευταίο κύτταρο στα τέλη του 2019. Ο Δήμαρχος Φυλής ο οποίος υποδέχτηκε τον κ. Μητσοτάκη αυτό όφειλε να πει στον αρχηγό της αντιπολίτευσης : “Πως η Φυλή από τα τέλη του 2019 πρέπει να πάψει να δέχεται απορρίμματα και πως ο δήμος Φυλής είναι κατηγορηματικά αντίθετος με τα σχέδια της αύξησης της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ και της νέας χωματερής στην Γ΄Φάση “.

 Ο δήμαρχος Φυλής χωρίς άλλη καθυστέρηση πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα τις μελέτες της εταιρείας ASPROFOS που έγιναν από τον Οκτώβριο του 2015 και που σύμφωνα με πληροφορίες μιλούν για “εγκληματικές υπερβάσεις” των ορίων της ρύπανσης από την χωματερή.

¨Συνάντηση Υπ. Δημάρχου Ρούσσα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής…»

Χρήστος Ρούσσας , Γιάννης Βασιλείου,Δημήτρης Μπουρίκος

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων με εκπροσώπους θεσμικών φορέων για τα ζητήματα του Δήμου Φυλής, ο υπ. Δήμαρχος Φυλής, κ. Χ. Ρούσσας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου. Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο επιστημονικός συνεργάτης του Χρ. Ρούσσα και της παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ», κ. Δ. Μπουρίκος, συζητήθηκε αναλυτικά η περιφερειακή στρατηγική για τα έργα υποδομών και ανάπτυξης, την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την αντιμετώπιση της φτώχειας και την κοινωνική ένταξη με ειδικότερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μετά τη συνάντηση, ο υπ. Δήμαρχος Φυλής, κ. Χ. Ρούσσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δήμος Φυλής και οι κάτοικοί του δεν αντέχουν άλλο τις επιφανειακές και επικοινωνιακές διαχειρίσεις πολύ σοβαρών προβλημάτων και προκλήσεων για την περιοχή μας. Έχοντας γνώση των δυνατοτήτων που προσφέρει το θεσμικό και χρηματοδοτικό περιβάλλον σε ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη μεγάλη προσπάθεια για την κατάρτιση και υλοποίηση μιας ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής για το Δήμο μας που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη χωρική επένδυση για την αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών, σχέδιο για την αστική βιώσιμη κινητικότητα, την αντιμετώπιση της φτώχειας, την κοινωνική ένταξη, την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και την ενίσχυση των περιοχών του Δήμου που έχουν εγκαταλειφτεί υπέρ των δυνάμεων της γκετοποίησης. Δεν ανεχόμαστε ο Δήμος Φυλής με το μέγιστο πρόβλημα της εγκληματικής χωματερής να είναι ο μοναδικός Δήμος στην Αττική χωρίς σχέδιο εναλλακτικής διαχείρισης των απορριμμάτων του. Δεν ανεχόμαστε ο Δήμος Φυλής με τα τεράστια αντισταθμιστικά να έχει ένα τεράστιο έλλειμμα υποδομών. Δεν ανεχόμαστε τη συνέχιση της περιθωριοποίησης σημαντικού τμήματος του πληθυσμού μας που έχει οδηγήσει σε απόγνωση τόσο τους ίδιους τους Ρομά όσο και τους μη Ρομά συνδημότες μας. Δεν ανεχόμαστε την περιθωριοποίηση ολόκληρων συνοικιών της πόλης μας και την εγκατάλειψη των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων. Δεν ανεχόμαστε το σημαντικό έλλειμμα υποδομών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση και την κατάρτιση. Όλα αυτά και θέλουμε και μπορούμε να τα αλλάξουμε και για αυτό καλούμε τους δημότες Φυλής να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική πρόταση στις εκλογές του Μαϊου. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη μια χαμένη δημοτική περίοδο, δεν υπάρχει περιθώριο για αποχή από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Άνω Λιόσια Παρασκευή 5/4/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανακοίνωση της κοινής συμπόρευσης-συνεργασίας του επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής» κ. Λουμιώτη Κώστα και των μελών της παράταξης Ασφή Απόστολου, Κώτσια Βασίλη, Ρουμελιώτη Κώστα και Σταυρόπουλου Γιώργου με την Δημοτική παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δημιουργεί προϋποθέσεις νίκης για τι ερχόμενες δημοτικές εκλογές .

Οι επικεφαλής των δυο δημοτικών παρατάξεων αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Χ. Ρούσσα. Η συμπόρευση αυτή ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του κ. Χ. Ρούσσα και ενισχύει το ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό προφίλ της δημοτικής παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ». Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της νέας δημοτικής παράταξης. Ότι συμπορεύονται μαζί άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές και απόψεις αλλά και με κοινούς προγραμματικούς στόχους και οράματα για ένα «Καλύτερο Αύριο» για τον Δήμο Φυλής.

Για τη συνεργασία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δήλωσε:

“Χαιρετίζουμε την συνεργασία με τον επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής» Λουμιώτη Κώστα και τα στελέχη που συμπορεύονται μαζί του. Η ενότητά μας είναι η δύναμή μας. Τώρα με καλύτερους όρους μπορούμε από κοινού να δουλέψουμε δυνατά για μια μεγάλη ποιοτική αλλαγή στον δήμο Φυλής. Είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του δήμου μας και να τον μετατρέψουμε σε ένα δήμο σύγχρονο , αποτελεσματικό και φιλικό προς τους πολίτες. Ένα δήμο που αξίζει να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας “.

Χρήστος Ρούσσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φυλής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η συνεχής υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Φυλής, συνδέεται με τη λειτουργία της χωματερής και με την ομηρία του τοπικού πολιτικού συστήματος στην περιοχή, απ’ αυτήν. Π ραγματικός δήμαρχος στην Φυλή είναι η Χ ωματερή και τα οικονομικά συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί . Το σπάσιμο του φαύλου κύκλου απαιτεί προοδευτικές και ριζοσπαστικές συμμαχίες, ευρεία λαϊκή κινητοποίηση και διάθεση για σύγκρουση με το «διεφθαρμένο» κατεστημένο. Η απλή αναλογική μπορεί να γίνει εργαλείο αντίστασης για τις εναλλακτικές προοδευτικές δυνάμεις.
Ο Δήμος Φυλής έχει ανάγκη από έναν ορίζοντα προς μια δίκαιη και αξιοβίωτη περιβαλλοντικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά περιοχή. Η περιοχή μας, έ χει ανάγκη να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και δημοτικές παρατάξεις με κριτική και εναλλακτική πρόταση απέναντι σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που επιθυμούν τη συρρίκνωση των Δήμων, την συνδιαχείριση σημαντικών υπηρεσιών από ΜΚΟ, την προτίμηση σε επικοινωνιακές διαφημίσεις αντί για μέτρα για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών, τη στοχοποίηση προσφύγων, μεταναστών και Ρομά και την ανοχή ή και την υιοθέτηση ρατσιστικών και φασιστικών αντιλήψεων και την εγκατάλειψη βασικών υποδομών υπέρ του δημότη. Έ χει ανάγκη για μια παράταξη που δεσμεύεται απέναντι στον λαό αλλά και στην κεντρική εξουσία για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την πάταξη της κακοδιοίκησης στον δήμο Φυλής. Δεν έχει ανάγκη από πελατειακές σχέσεις που αποτρέπουν την ανάπτυξη αυτόνομης τοπικής πολιτικής κοινότητας, με χειραφετημένο διεκδικητικό χαρακτήρα που διευρύνει την αποξένωση του κόσμου από την αυτοδιοίκηση. Δεν έχει ανάγκη από κολιγιές των όποιων προσωπικών φιλοδοξιών διοίκησης χωρίς προγραμματικό πλαίσιο για τα βασικά ζητήματα της περιοχής.
Εναπόκειται σε εμάς , δημότες και κατοίκους που έχουμε αηδιάσει με το παιχνίδι που γίνεται διαχρονικά και έχει παγιδεύσει μέρος των πολιτών και των δημοτικών παρατάξεων, να πούμε όχι στις κολιγιές από όπου και αν εκπορεύονται, όχι στην έκπτωση αξιών, όχι στη χωματεροποίηση, όχι άλλο στην υποβάθμιση. Γ νωρίζ ουμε πολύ καλά τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στην περιοχή μας. Όμως γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά – πως όσο υπάρχει η χωματερή εδώ τόσο θα συνεχίζεται η υποβάθμιση της ζωής μας και του περιβάλλοντος που ζούμε. Έχουμε την φιλοδοξία να μετρηθούμε με τα προβλήματα του Δήμου μας, πάντα είμαστε μικρότεροι από τα προβλήματα αλλά στην προσπάθειά μας να τα λύσουμε μεγαλώνουμε, ηλικιακά και σε σκέψεις. Για αυτό αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ή να υποστηρίξουμε τη Δημοτική παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ρούσσα.
Ασφής Απόστολος, Καθηγητής, Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων. Κώτσιας Βασίλης, συνταξιούχος καθηγητής, πρώην Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων. Λουμιώτης Κώστας, Καθηγητής, Δημοτικός Σύμβουλος. Ρουμελιώτης Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος. Σταυρόπουλος Γιώργος, Βιοχημικός.

Αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ

Την ερχόμενη Τετάρτη η εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συγκαλείται από την κ. Δούρου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ από τους 250.000 τόνους στους 450.000 τόνους/ έτος. (350.000 σύμμεικτα συν 100.000 βιοαπόβλητα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μια πραγματική καταδίκη για τον δήμο μας . Η ζωή των κατοίκων της Φυλής θα γίνει εφιαλτική.
Παράλληλα αυτό θα σημαίνει και διαιώνιση στου ΧΥΤΑ Φυλής γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως εάν σκόπευαν να κλείσουν την χωματερή και να την μετατρέψουν σε πάρκο, δεν θα έπαιρναν μια τέτοια απόφαση.
Καλώ προσωπικά τα δυο μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που είναι ο νυν δήμαρχος κ. Χ. Παππούς και ο τέως δήμαρχος κ. Δ. Μπουραίμης να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η καταδικαστική για τον δήμο μας απόφαση .
Τα δυο μέλη της Ε.Ε που προέρχονται από τον δήμο Φυλής με την ψήφο τους στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ μπορούν να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα σε βάρος της περιοχής μας.
Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς πρέπει να συγκαλέσει αμέσως το δημοτικό συμβούλιο σε ανοιχτή συνεδρίαση και να αποφασιστεί η διοργάνωση μαζικών παραστάσεων διαμαρτυρίας στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής.

Χρήστος Ρούσσας
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Φυλής

5.785Απήχηση977Αλληλεπιδράσεις

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ισχυροποιείται η υποψηφιότητα Χ. Ρούσσα, με τον Ν. Ντούρο, στη Φυλή

Χρήστος Ρούσσας,Νίκος Ντούρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ισχυροποιείται η υποψηφιότητα Χ. Ρούσσα, με τον Ν. Ντούρο, στη Φυλή

Μία πολύ σημαντική προεκλογική εξέλιξη σημειώθηκε στο Δήμο Φυλής, καθώς αποφασίστηκε η συνεργασία της παράταξης “Φυλή Πράσινη Πόλη”, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ντούρο, με την παράταξη “ΑλλάΖουμε” που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας. 
Οι δύο παρατάξεις ήρθαν σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ρούσσα.
Πρόκειται για μία συνεργασία που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του κ. Ρούσσα και η οποία αποδεικνύει στην πράξη την προγραμματική θέση του Πράσινου Κινήματος για συνεργασίες σε επίπεδο Αρχών. 
Για τη συνεργασία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δήλωσε: «Όταν ο στόχος είναι κοινός τότε η συνεργασία είναι εύκολη. Ο κοινός μας στόχος είναι ένας Δήμος φιλικός κι αλληλέγγυος. Επιθυμούμε έναν Δήμο που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και ισονομία. Έναν Δήμο με διαφάνεια, αξιοκρατία, πραγματική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία. Έναν Δήμο που θα εργαστεί για τον πολίτη, επειδή σέβεται και δίνει προτεραιότητα στον πολίτη. Για αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τους πολίτες της Φυλής να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα».
Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Ντούρος δήλωσε: “Αποδεικνύουμε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του Δήμου μας και για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους κατοίκους της Φυλής. Τους θέλουμε δίπλα μας.”

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξη
υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Χρήστος Ρούσσας