Δρόσος Μιχαήλ

Δρόσος Μιχαήλ

Αγαπητές/οι συμπολίτες,
Καλή μας δύναμη και κουράγιο επί προσωπικού και επί συνόλω. Ονομάζομαι Μιχαήλ Δρόσος του Παντελή και της Βασιλείας. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από τη Θήρα Κυκλάδων. Μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια όπου και εργάζομαι. Είμαι πατέρας μιας ανήλικης κόρης και αδέρφια μου είναι ο Χριστόφορος και η Γεωργία.
Έχω αποφοιτήσει από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών(ειδικότητες στον στίβο και στο ποδόσφαιρο με πρόσθετη εξιδεικευση στις μαθησιακές δυσκολίες [ΑΜΕΑ]) και κατέχω πολυετή ενεργή αθλητική και προπονητική παρουσία.
Επιπροσθέτως,είμαι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής σχολής της Μαίρης Ραζή με συμμετοχή σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών σειρών, καθώς και ποικίλων καλλιτεχνικων συναφών εκδηλώσεων.
Τα τελευταία 12 έτη υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντικά(6ο Π.Σ Αθηνών) και εποχιακά (Πεζοπορο τμήμα 1ης ΕΜΑΚ).
Δραστηριοποιουμαι περιστασιακά στην οικογενειακή μας επιχείρηση βιοτεχνιας μαρμάρου.
Όντας ενεργό και σκεπτόμενο άτομο συμμετέχω σε πλήθος ζωόφιλων οργανώσεων που στοχεύουν στην αποκατάσταση και ευημερία των 4ποδων φίλων μας. Ως προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέκαθεν ειχα και εχω υιοθετήσει οικολογική συνείδηση και μία στάση ζωής που σέβεται,αγαπά και τιμά το περιβάλλον μας προκειμένου να έχουμε όλοι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Για όλους τους άνωθεν λόγους,συμπραττω στην αγνή και φιλότιμη προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Φυλής, Χρήστου Ρούσσα και των αξιότιμων συνεργατών του ,έχοντας καθαρή συνείδηση.
Ο πολυπαθος κόσμος του τόπου μας οφείλει επιτέλους να στηρίξει ηθικούς ανθρώπους που ενδιαφερονται πραγματικά γι’αυτους και λειτουργούν με ανιδιοτελή και ηθικά πρότυπα.
Μετά τιμής,
Δρόσος Μιχαήλ

Υποψηφιότητες

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

Κανελλάκης Θεόδωρος

Κανελλάκης Θεόδωρος

Μπαμπαλή Αγγελική

Μπαμπαλή Αγγελική

Χατζηπέτρου Καλομοίρα

Χατζηπέτρου Καλομοίρα