Κανελλάκης Θεόδωρος

Κανελλάκης Θεόδωρος

Αγαπητοί συνδημότες,
Ονομάζομαι Κανελλάκης Θεόδωρος και κατάγομαι από την Ορεινή Γορτυνία του νομού Αρκαδίας. Διαμένω στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων και είμαι τελειόφοιτος του 1ου γενικου λυκειου της περιοχής μας. Αποφοίτησα από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Επιπροσθέτως,είμαι μέλος και ασχολούμαι ενεργά με τον πολιτιστικό σύλλογο των Αρκάδων Άνω Λιοσίων.
Όλοι εμείς οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά γνωρίζουμε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπιζει αυτή η καταπονημενη πόλη που καλείται «Δήμος Φυλής». Αφενός η ανομία-παραβατικότητα,αφετέρου η αδιαφορία της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του τόπου για ουσιαστικές λύσεις,έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσφήμιση της περιοχής μας και τη συνέχιση ενός «φαύλου κύκλου» προβλημάτων που περνά από γενιά σε γενιά.
Για την ανάγκη αλλαγής των καθημερινών μας συνθηκών,αλλά κυρίως της προσωπικής μου επιθυμίας για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που ζω και αγαπώ,συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις και εισχωρώ στη νέα παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Φυλής Χρήστου Ρούσσα -ενος ανθρώπου με πίστη και όραμα αλλαγής για την πόλη μας- και κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Μετά τιμής,
Κανελλάκης Θεόδωρος

Υποψηφιότητες

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

Λώλης Αχιλλέας

Λώλης Αχιλλέας

Αναστασιάδης Κωνσταντίνος

Αναστασιάδης Κωνσταντίνος

Πίνης Κωνσταντίνος

Πίνης Κωνσταντίνος