ΜΕΤΑΞΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΕΤΑΞΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες ,
Ονομάζομαι Μεταξία Βασιλείου. Κατοικώ στα Άνω Λιόσια και κατάγομαι από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και από το Γύθειο της Λακωνίας. Εργάζομαι ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Φυλής.
Όλα αυτά τα χρόνια με βρίσκουν ενεργή στα πολιτικά τεκταινόμενα , καθώς είμαι εκλεγμένο μέλος της συντονιστικής επιτροπής του « Κινήματος Αλλαγής» (ΚΙΝΑΛ) του Δήμου Φυλής, όπως και στα πολιτιστικά δρώμενα ,λόγω της υποψηφιότητάς μου στο Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων. Η ανάγκη μου για συμμετοχή στα κοινωνικοπολιτικά και πολιτιστικά ζητήματα του τόπου μου, ήταν ανέκαθεν στόχος και προτεραιότητά μου, διότι θεωρώ ότι ο άνθρωπος βελτιώνεται ψυχικά και πνευματικά μέσω της κοινωνικής προσφοράς και αρωγής προς τον συνάνθρωπο-συμπολίτη.
Οι προαναφερόμενες ‘’πολιτικές’’ αρετές δεν θα είχαν καμία σημασία, αν δεν είχα αγαπητό φίλο και συνοδοιπόρο τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Φυλής, Χρήστο Ρούσσα. Ένα άτομο που συνδυάζει το ελπιδοφόρο όραμα , τις ‘’καθαρές’’ προθέσεις και το αίσθημα ευθύνης- τόλμης, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός Δήμου παραγωγικού και αξιόλογου στην περιφέρειά μας.
Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους συμμετέχω στην παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Ρούσσα.
Μετά τιμής,
Βασιλείου Μεταξία

Υποψηφιότητες

Χατζηπέτρου Καλομοίρα

Χατζηπέτρου Καλομοίρα

Τσουβέλας Λάζαρος

Τσουβέλας Λάζαρος

Ζυγας Παναγιώτης

Ζυγας Παναγιώτης

Πίνης Κωνσταντίνος

Πίνης Κωνσταντίνος