Φανουργιάκης Κωνσταντίνος

Φανουργιάκης Κωνσταντίνος

Αγαπητοί συνδημότες,
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φανουργιάκης. Οι γονείς μου είναι ο Γεώργιος Φανουργιάκης και η Μαρίνα Βασιλοπούλου. Είμαι παντρεμένος με τη Σωζενίδου Χριστίνα και έχω μια κόρη. Κατάγομαι από την Κρήτη και από το 1989 είμαι κάτοικος Δήμου Φυλής. Αποφοίτησα από Τεχνική Σχολή με ειδικότητα «Μηχανοτεχνίτη», καθώς και από το 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.
Τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα του τόπου που κατοικώ και αγαπώ, ανέκαθεν με απασχολούσαν και με έβρισκαν ενεργό «πολίτη». Οι απόψεις μου για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου μας είναι γνωστοποιημενες είτε στον κοινωνικό μου κύκλο,είτε στο ευρύ κοινό,όπως και οι προτάσεις μου για λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους και το περιβάλλον της πόλης μας.
Για όλους τους άνωθεν λόγους,αλλά επιπροσθέτως για την ανιδιοτελή μου προσφορά στον τόπο μας, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στο κάλεσμα του φίλου και νέου υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Φυλής, Χρήστου Ρούσσα. Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μέσω της χρόνιας φιλίας μας και της ανταλλαγής απόψεών μας,καθώς και μέσω του οράματος του Χρήστου Ρούσσα για έναν καλύτερο Δήμο με προοπτική και άμεσες λύσεις για όλους τους κατοίκους.
Μετά τιμής,
Φανουργιάκης Κωνσταντίνος

Υποψηφιότητες

Τσάβαλος Αλέξανδρος

Τσάβαλος Αλέξανδρος

Χατζηπέτρου Καλομοίρα

Χατζηπέτρου Καλομοίρα

Τσουβέλας Λάζαρος

Τσουβέλας Λάζαρος

Ζέρβας Μηνάς

Ζέρβας Μηνάς