ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΑΣ : Με δωρεάν νερό και ελιές επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά των ευθυνών του ο Χρήστος Παππούς!

 Με δωρεάν νερό και ελιές επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά των ευθυνών του ο Χρήστος Παππούς!


Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από τις «δωρεάν» ελιές που ανακοίνωσε ο δήμος Φυλής ότι θα φυτεύσει στις καμένες από τις πρόσφατες φωτιές εκτάσεις και ο Χρήστος Παππούς προχώρησε σε ακόμα μια προεκλογική εξαγγελία για δωρεάν νερό.
Με προεκλογική παροχολογία δηλαδή, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες για όσα συνέβησαν με τις φωτιές και να σώσει την «παρτίδα».
𝝢𝝾𝟭 𝝿𝞀𝝾𝝴𝝹𝝺𝝾𝝲𝝸𝝹ή 𝝴𝝽𝝰𝝲𝝲𝝴𝝺ί𝝰: 𝝳𝞈𝞀𝝴ά𝝼 𝝴𝝺𝝸ές
Με βάση ποια μελέτη και ποια επιστημονική προσέγγιση αποφάσισε να φυτέψει ελιές σε καμένες εκτάσεις; Ένας ελαιώνας που έχει πληγεί από τη φωτιά μπορεί να φαίνεται κατεστραμμένος, τα δέντρα όμως έχουν τη δυνατότητα να ανακάμψουν, αφού η ελιά θεωρείται από τα πιο ανθεκτικά δέντρα που αντέχουν σε φυσικές καταπονήσεις.
Έγιναν αυτοψίες από ειδικούς επιστήμονες (γεωπόνους, δασολόγους) και τι έδειξαν; Να φυτέψει ο δήμος νέες ελιές πάνω στις παλιές; 'Η να το χρησιμοποιήσει ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα;
Οι αποφάσεις που λαμβάνονται δεν είναι πολιτικό ή προεκλογικό θέμα, αλλά επιστημονικό και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.
𝚴𝛐𝟐 𝛑𝛒𝛐𝛆𝛋𝛌𝛐𝛄𝛊𝛋ή 𝛆𝛏𝛂𝛄𝛄𝛆𝛌ί𝛂: 𝛅𝛚𝛒𝛆ά𝛎 𝛎𝛆𝛒ό
Πότε κηρύχθηκε ο δήμος Φυλής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν ενημερώθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι; Γιατί δεν συγκλήθηκε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουμε όλοι μαζί αποφάσεις για τους Δημότες μας;
Βεβαίως και η παράταξη μας είναι υπέρ σε δωρεάν ΝΕΡΟ και σε δωρεάν ΡΕΥΜΑ, αν χρειάζεται. Άλλωστε στην κατεστραμμένη Χασιά οφείλουμε το μεγαλύτερο έσοδο των 𝟰𝟰.𝟬𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬€ αντισταθμιστικών κάθε χρόνο απο την χωματερή.
Η Χασιά θα είναι η πρώτη που θα πρέπει να "αντισταθμίσουμε" για τις περιβαλλοντικές συνέπειες και από τα σκουπίδια και από τα καμμένα, από χθες κιόλας!
Αλλά γιατί το αποφασίζει μόνος του ο Δήμαρχος;
Ποιος του έδωσε αυτή την αρμοδιότητα να αποφασίζει μόνος του; Γιατί δε συγκαλούνται τα αρμόδια όργανα;
Οι Δημότες ψηφίζουν και άλλες παρατάξεις, ΟΧΙ μόνο τη Διοικούσα παράταξη!!!
Οι Δημότες θα κληθούν να ψηφίσουν και άλλες παρατάξεις κ.Παππού, αυτό να το έχετε στο μυαλό σας και να μην λειτουργείτε ως «κράτος εν κράτει» για προεκλογικούς και επικοινωνιακούς λόγους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια