ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΑΣ:Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δούμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στον δήμο μας;

 Για άλλη μια φορά η Φυλή και πιο συγκεκριμένα το #Ζεφύρι στο επίκεντρο της επικαιρότητας για νέα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και κάποιων που πυροβολούσαν άσκοπα σκορπίζοντας τον τρόμο των κατοίκων που πλέον αγανακτισμένοι δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις αλλά πριν οι κάτοικοι προλάβουν να αισθανθούν ασφαλείς που επιτέλους το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έκανε αυτό που έπρεπε ξεκίνησαν οι επιθέσεις με καδρόνια, ξύλα και τσιμεντόλιθους έξω από το Αστυνομικό Τμήμα γράφοντας έτσι μια ακόμα «μαύρη» σελίδα για την περιοχή μας.
Πόσες ακόμα αδέσποτες σφαίρες πρέπει να πέσουν και πόσα καδρόνια σε κεφάλια αστυνομικών για να δώσει επιτέλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ η πολιτεία και η δημοτική αρχή στο σοβαρότατο πλέον για την ίδια μας τη ζωή πρόβλημα της περιοχής;
Η κατάσταση πλέον φαίνεται να ξεφεύγει με την παραβατικότητα να χτυπάει κόκκινο στη περιοχή και με τους κατοίκους να ζουν σε εμπόλεμη ζώνη, μέσα στην ανασφάλεια και με το φόβο μιας αδέσποτης σφαίρας, μιας ληστείας, με την απειλη της ίδιας τη ζωής αυτών και των παιδιών της!
Πολιτεία και τοπικοί άρχοντες δηλώνουν ουσιαστικά απόντες από την εύρεση λύσης στο σοβαρό πρόβλημα! Η μεν πρώτη αδιαφορεί ενώ οι δεύτεροι καρπώνονται συντηρώντας την κατάσταση μόνο για να παίρνουν τα παχυλά κονδύλια για την δήθεν ένταξη των ευπαθών ομάδων, που ποτέ όμως δεν έγινε καμία προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί!
Θα περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα πρώτα για να δράσουμε;
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δούμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στον δήμο μας;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια